Opruimdag

Opruimdag

Vandaag, 9 maart 2024, was onze voorjaar “opruimdag”. Meer dan 30 personen hebben zich ingezet om ons samenkomstgebouw op te ruimen, te onderhouden en te poetsen. Van jong tot oud zette men zich in en een het ontbrak niet aan een heerlijke gezamenlijke lunch. Iedereen, met name onze tieners “bedankt”!

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Petrus

    Er is niet alleen veel werk verzet maar het was ook nog eens erg gezellig!

  2. ESBB

    Jazeker, tieners BEDANKT! Maar ook de oudere broeders en zusters waren er en droegen hun steentje bij èn alle leeftijden daartussen. Kortom: het was een geslaagde dag en het resultaat mocht er zijn. Sluit u/jij een volgende keer ook aan bij een gezellige opruimdag? Voor de inwendige mens wordt (meer dan goed!) gezorgd dus luidt de vraag: hebt u/heb je zin in een gezellige en overheerlijke lunch? Kom naar de opruimdag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.