Werk aan de winkel

Werk aan de winkel

Wat is er aan de hand?

In de Immanuelkerk is er een zogenaamd “Multimediateam”. Dit team verzorgt de techniek voor de muzikanten en de zangers en zorgt ervoor dat zowel in de samenkomst als via de Livestream alles up-to-date is. Het betreft ook de projectie in de zaal en de informatieschermen in de foyer.

Op dit moment wordt er volop gewerkt aan de voorbereidingen van het jubileumfeest dat gehouden wordt in het weekend van 23 september 2023.

Het multimediateam wordt ondersteund door een aantal tieners. Deze tieners lopen als het ware “stage” bij de vrijwilligers van het multimediateam om kennis en ervaring op te doen.

Indien u vragen heeft over het een of ander kunt u contact opnemen met Gianni Caruso. Hij geeft samen met Claudette Sahertian leiding aan het zang en muziekteam, waaronder ook het multimediateam valt.